Известие

Collapse
No announcement yet.

Статия "Алфа 147-колата на старо"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Статия "Алфа 147-колата на старо"

А бе взех си последния брой на "Автопазар" и гледа темата на броя в рубриката "Колата на старо +-" е за Алфа Ромео 147.
    Наред с техническите и пазарни подробности, обаче голямо впечатление някак си ми направи увода на статията, който помествам тук накратко. Рядко се срещаха положителни статии за Алфа, особено в Бг, но напоследък като че ли зачестиха. Дано да продължи тая тенденция, а ние да пълним прасенцата-касички

На сцената на масовото автомобилостроене надали има марка, която да се свързва с емоцията повече, отколкото Alfa Romeo. Всеки модел от Ломбардия се очаква с нетърпение и доволно потриване на ръце, защото самата му поява почти гарантирано означава пренаписване на каноните на промишления дизайн и промяна в разбиранията за удоволствие от шофирането. В Alfa много добре разбират колко важна е ролята на сърцето при избора на техен автомобил. Затова се стараят всячески да отговорят на очакванията и да избягат от обикновеното. Сториха го и през 2000 г. ...
    ...
    ...
    Alfa Romeo 147 е поредното доказателство за напредъка на италиянския производител и съвършено различните стандарти за качество, които се опитва да се наложи. Красивия Хечбек, обаче продължава да не е кола за всеки, което обяснява слабата му разпространеност. Този автомобил е проектиран не толкова за преместване от точка А до точка Б в града, колкото като инжекция с адреналин. Точно затова се избира със сърцето.

Страниците подготви:
    Димитър Димитров

Готино е нали

ПП. BTW Някой запознат ли е кой е автора на оргиналните материали за тази поредица, щото подозирам че нашите ги преписват отнекъде???

А някой, който има този брой няма ли да сканира статията и да я постне тук, за да може сички да и се порадваме. Айде, не се скръндзете де.
    sigpic"
    Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

мне е лоша статийката има много верни неща, но има и някои фрапантни неточности
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Колеги знам, че е малко грубичко да искам така ама...

Моля Ви, някой които има статията нека я пусне тук.
        Живо се интересувам.

Благодаря!
        sigpic"

Comment

ОМРЪЗНА ЛИ ТИ ВЕЧЕ АУДИТО

Колега, не мога да си обясня живия ти интерес към алфа, пък било то и за 147...Ти опищя махалата за алфа 166, после реши, че аудито е това, което си търсил...а сега молиш като на живот и смърт някой да сканира статията за алфа 147
          алфа ромео 155 1,7 ТС 8в

Comment

Ще кажа само че карам Ауди, обаче Алфа е моята Любов.
            Нещо като да си женен, обаче тайно (и не тайно) да си влюбен в някоя Звезда - примерно Памела Андерсън и да знаеш че никога няма да я имаш. Защо е така сега не ми се обяснява.

Важното е, че имам 2 кашона със списания и вестници за Алфа на всякакви езици и не мога да си простя, че съм пропуснал материала за Алфа 147.

А са смейте се ама тва е голата истина!

Поздрави!

Георги
            sigpic"

Comment

Working...
            X